Cara-Cara Download Lagu Menggunakan Weblagu

Entry Wanie kali ni ialah CARA-CARA DOWNLOAD LAGU MENGGUNAKAN WEBLAGU ...
First : [ TEKAN SINI ] 
       AND dia akan keluar web nyer !!

pastu korang pegi kat FIND SONG HERE and taip lah lagu apa yang korang nak download ..

lepas korang dah cari dia akan keluar like this !



korang jangan tekan tajuk dia,, korang kena tekan DOWNLOAD OR LISTEN ada kat bawah tajuk lagu tu !! and dia ade kuar like this

I need you ost nada cinta cipari info terbaruzone

NOTICE: Listen & Download are now Working Perfectly by using Google Chrome, Mozilla Firefox and Internet Explorer
Click here to download mp3

 kalau korang nak download korang pegi kat [CLICK HERE TO DOWNLOAD MP3!
tak lama pun kalau download just 3 minit !!
k selamat mencuba 
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Wanie ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment